Dane teleadresowe

Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach

Lokalizacja

woj. śląskie

pow. Katowice

Adres

ul. Ks. bpa H. Bednorza 15

40-384 Katowice

NIP

954-17-26-658

Telefon

322569469

Telefon

323518220

Faks

322569469 w. 116

Strona www

Patron

Józef Rymer I Wojewoda Ślaski

Stanowiska

P.O. Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach

Jolanta Rogulska-Panczykowska

Wicedyrektor

Mariola Weber

Kierownik szkolenia praktycznego

Martyna Michałczak-Bojkowska

Przewodnicząca Komisji Socjalnej, nauczyciel wychowania fizycznego

Anna Pośpiech

Przewodnicząca Komisji Etyki, nauczyciel historii, wos, religii

Agata Cegieła

Inspektor Ochrony Danych Osobowych

Monika Kania

Godziny przyjmowania stron:

Szkoły:

Technikum nr 10 pn.- pt. 7:20-15:20

Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 pn.- pt. 7:20-15:20
Branżowa Szkoła II stopnia nr 4 pn.-pt. 7:20-15:20

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 26-03-2013
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Mariola Weber
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 26 marca 2013 13:48
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 276777
14 listopada 2024 09:59 (Mariola Weber) - Aktualizacja danych stanowiska: P.O. Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach Jolanta Rogulska-Panczykowska.
06 września 2024 12:39 (Mariola Weber) - Aktualizacja danych.
06 września 2024 12:33 (Mariola Weber) - Dodanie stanowiska: Kierownik szkolenia praktycznego Martyna Michałczak-Bojkowska.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::