Dyrektor szkoły Kadencja 2024 - 2025

Wybierz kadencję

Jolanta Rogulska-Panczykowska - P.O. Dyrektora Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach

Dokumenty

Akty prawne

Akty prawne

Status prawny

Status prawny

Status prawny

Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych

Elektroniczna skrzynka podawcza

Warunki ponownego wykorzystywania informacji publicznej

Udostępnianie informacji

Skargi i wnioski

Informacje niejawne

Kontrola zarządcza

Kontrola zarządcza

Rejestry i ewidencje

Rejestry i ewidencje

Rejestry i ewidencje

Majątek i finanse szkoły

Majątek i finanse szkoły

Ogłoszenia

Ogłoszenia

Ogłoszenia

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 26-03-2013
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 26 marca 2013 14:03
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 17330
14 listopada 2024 10:27 (Mariola Weber) - Dodanie stanowiska: P.O. Dyrektora Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach.
07 czerwca 2022 14:12 (Bożena Zając) - Usunięcie stanowiska.
07 czerwca 2022 12:33 (Bożena Zając) - Aktualizacja danych stanowiska: Dyrektor szkoły.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::