Dyrektor szkoły Kadencja 2015 - 2020

Wybierz kadencję

Bożena Zając - Dyrektor Szkoły

Telefon

322569469

Strona www

Dokumenty

Akty prawne

Akty prawne

Status prawny

Status prawny

Status prawny

Zakładowy Fundusz Świadczeń Socjalnych

Elektroniczna skrzynka podawcza

Warunki ponownego wykorzystywania informacji publicznej

Udostępnianie informacji

Skargi i wnioski

Informacje niejawne

Kontrola zarządcza

Kontrola zarządcza

Rejestry i ewidencje

Rejestry i ewidencje

Rejestry i ewidencje

Majątek i finanse szkoły

Majątek i finanse szkoły

Ogłoszenia

Ogłoszenia

Ogłoszenia

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 26-03-2013
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 26 marca 2013 14:03
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 17330
14 listopada 2024 10:27 (Mariola Weber) - Dodanie stanowiska: P.O. Dyrektora Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach.
07 czerwca 2022 14:12 (Bożena Zając) - Usunięcie stanowiska.
07 czerwca 2022 12:33 (Bożena Zając) - Aktualizacja danych stanowiska: Dyrektor szkoły.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::