Branżowa Szkoła II stopnia nr 4 w Katowicach

Adres

ul. Ks. bpa H. Bednorza 15

40-384 Katowice

Telefon

32 351 82 20

Fax

32 256 92 69

Dokumenty

Status prawny

Rejestr zmian

Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 30 września 2020 07:44
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 343
15 marca 2022 13:45 (Bożena Zając) - Aktualizacja danych jednostki.
15 marca 2022 13:10 (Bożena Zając) - Aktualizacja danych jednostki.
30 września 2020 07:44 (Bożena Zając) - Utworzenie jednostki.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::