Aktualności

OGŁOSZENIE INFORMACJE DOTYCZĄCE ZUŻYTEGO MAJĄTKU RUCHOMEGO POZOSTAJĄCEGO NA STANIE EWIDENCJI WARTOŚCIOWEJ I ILOŚCIOWEJ

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 25 marca 2025 07:57
Dokument wprowadzony do BIP przez: Mariola Weber
Ilość wyświetleń: 69
25 marca 2025 07:57 (Mariola Weber) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
25 marca 2025 07:57 (Mariola Weber) - Dodanie załącznika [img_20250325_0001.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
25 marca 2025 07:57 (Mariola Weber) - Dodanie załącznika [img_20250325_0002.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::