Statut

Statut Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 29 listopada 2022
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Ewa Rębacz
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 29 listopada 2022 19:45
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 782
29 listopada 2022 19:45 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [statut_zespolu__tekst_ujednolicony_xi2022.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
29 listopada 2022 19:45 (Bożena Zając) - Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::