Regulaminy

Regulamin Wewnętrzny ZSPS

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 20 wrzesnia 2020
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 31 stycznia 2021 18:32
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 847
31 stycznia 2021 18:34 (Bożena Zając) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
31 stycznia 2021 18:33 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [regulamin_wewnetrzny.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
31 stycznia 2021 18:32 (Bożena Zając) - Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::