Kontrola zarządcza

Kodeks Etyki

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 20-05-2010
Dokument wytworzony przez: Komisja Etyki
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 26 marca 2013 15:35
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 4818
26 marca 2013 15:36 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie załącznika [kodeks_etyki.doc] do dokumentu.
26 marca 2013 15:35 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie dokumentu.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::