Raporty Komisji Etyki

Raport Komisji Etyki 2015

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 05-01-2016
Dokument wytworzony przez: Komisja Etyki
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Wąchal
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 11 stycznia 2016 08:41
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Wąchal
Ilość wyświetleń: 1658
11 stycznia 2016 08:42 (Magdalena Wąchal) - Opublikowanie dokumentu.
11 stycznia 2016 08:41 (Magdalena Wąchal) - Dodanie załącznika [raport_komisji_etyki__2015.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
11 stycznia 2016 08:41 (Magdalena Wąchal) - Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::