udostępnianie informacji publicznej

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych Na podstawie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Monika Urbanek
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 06 lutego 2025 10:36
Dokument wprowadzony do BIP przez: Mariola Weber
Ilość wyświetleń: 126
06 lutego 2025 10:36 (Mariola Weber) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
06 lutego 2025 10:36 (Mariola Weber) - Dodanie załącznika [klauzula_informacyjna_o_przetwarzaniu_danych_osobowych_na_strone_szko y_bip.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
06 lutego 2025 10:36 (Mariola Weber) - Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::