Kontrole w jednostce - archiwum

Kontrole w jednostce

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 02-10-2014
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 02 października 2015 10:35
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 1221
02 października 2015 10:35 (Magdalena Giełdoń) - Opublikowanie dokumentu.
02 października 2015 10:35 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie załącznika [kontrole.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
02 października 2015 10:35 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::