Duplikaty - archiwum

Duplikat

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego informuje, iż w związku ze zmianą obsługi bankowej szkoły z dniem 01.07.2015r., w celu otrzymania wniosku o wydanie duplikatu prosimy o kontakt z sekretariatem szkoły.

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 11-06-2015
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 11 czerwca 2015 13:50
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 1530
11 czerwca 2015 13:50 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::