Rada Pedagogiczna - archiwum

Kadra pedagogiczna

Nauczyciele uczący w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach

 

Przedmiot

Imię i nazwisko nauczyciela

Język polski

mgr Jarosław Marcinkowski

Język angielski

mgr Bożena Kwiatkowska-Rak

Język niemiecki

mgr Anna Sarna

Matematyka

mgr Bożena Zając
mgr Renata Sikora - Wójcik

Fizyka

mgr Janusz Dykta

Chemia

mgr Anna Kuczyńska

Technologia informacyjna

mgr Janusz Dykta

Historia i wiedza o społeczeństwie

mgr Agata Cegieła

Geografia

mgr Dorota Brzuchacz

Biologia
Mikrobiologia żywności
Edukacja prozdrowotna

mgr Bożena Dąbek

Wychowanie fizyczne

dr Dariusz Pośpiech
mgr Anna Pośpiech

Przysposobienie obronne

mgr Dorota Brzuchacz

Podstawy przedsiębiorczości

mgr inż. Małgorzata Plesińska

Przedmioty zawodowe

mgr inż. Małgorzata Plesińska
mgr inż. Lidia Kasperczyk
mgr inż. Aleksandra Cymerys
inż. Dorota Czajka
mgr Anna Kuczyńska
mgr inż. Ewa Rębacz
mgr Elżbieta Witkowska

Przedmioty ekonomiczne

mgr Elżbieta Witkowska
mgr inż. Ewa Rębacz

Katecheci

ks. Marian Kłus
mgr Agata Cegieła

Biblioteka

mgr Izabela Skąpska
mgr Ewa Górszczyk

Pedagog

mgr Jolanta Rogulska

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 27 marca 2013 12:52
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 5544
27 marca 2013 12:52 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie dokumentu.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::