Profile kształcenia - archiwum

Profile kształcenia

1. Technikum nr 10 (o 4-letnim okresie nauczania) -  kształci w zawodzie:

- technik technologii żywności

- technik weterynarii

 

2. Zasadnicza Szkoła Zawodowa nr 7 (o 3-letnim okresie nauczania) – kształci w zawodach:

- cukiernik

- piekarz

- wędliniarz

 

3. Technikum Uzupełniające nr 12 dla Dorosłych na podbudowie ZSZ  kształcące w zawodzie:

- technik technologii żywności

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 27-03-2013
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 27 marca 2013 13:12
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 2244
17 września 2014 13:21 (Magdalena Giełdoń) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
27 marca 2013 13:13 (Magdalena Giełdoń) - Zmiana danych dokumentu.
27 marca 2013 13:12 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie dokumentu.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::