Komisja Etyki Kadencja 2010 - 2012

Wybierz kadencję

Agata Jarząb - Członek Komisji

Dokumenty

Kontrola zarządcza

Kontrola zarządcza

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 26-03-2013
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 26 marca 2013 15:28
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 8696
07 października 2022 10:41 (Bożena Zając) - Dodanie stanowiska: członek Komisji Etyki.
07 czerwca 2022 14:03 (Bożena Zając) - Dodanie stanowiska: członek Komisji Etyki.
07 czerwca 2022 14:03 (Bożena Zając) - Dodanie stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::