Agata Jarząb

Funkcje

Komisja Etyki

Członek Komisji (2012 - 2014)

Komisja Etyki

Członek Komisji (2010 - 2012)

Komisja Etyki

Członek komisji (2014 - 2016)

Komisja Etyki

Przewodnicząca Komisji Etyki (2020 - 2024)

Komisja Etyki

członek komisji (2016 - 2018)

Komisja Etyki

przewodniczaca Komisji Etyki (2020 - 2021)

Komisja Etyki

przewodnicząca Komisji Etyki (2022 - 2023)

Komisja Socjalna

Członek Komisji Socjalnej (2021 - 2022)

Komisja Socjalna

przewodnicząca Komisji Socjalnej (2022 - 2023)

Rada Pedagogiczna

przewodnicząca Komisji Etyki i Rady Szkoły, nauczyciel historii, wos, religii (2024 - 2025)

Rada Pedagogiczna

przewodnicząca Komisji Etyki, przewodnicząca Rady Szkoły, nauczyciel historii, wos, religii (2020 - 2021)

Rada Pedagogiczna

przewodnicząca Komisji Etyki, przewodnicząca Rady Szkoły, nauczyciel historii, wos, religii (2021 - 2022)

Rada Pedagogiczna

przewodnicząca Komisji Etyki, przewodnicząca Rady Szkoły, nauczyciel historii, wos, religii (2022 - 2023)

Rada Szkoły

Przewodniczaca Rady Szkoły (2020 - 2024)

Rada Szkoły

Przewodnicząca Rady Szkoły (2024 - 2025)

Rada Szkoły

Przewodnicząca Rady Szkoły (2022 - 2023)

Samorząd Uczniowski

sekretarz Samorządu Uczniowskiego (2021 - 2022)

Rejestr zmian

Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 26 marca 2013 15:29
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 439
06 września 2024 12:23 (Mariola Weber) - Aktualizacja danych osoby.
26 marca 2013 15:29 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie osoby.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::