Raporty Komisji Etyki

Raport Komisji Etyki 2017

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 2018-01-19
Dokument wytworzony przez: Komisja Etyki
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Ewa Rębacz
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 19 stycznia 2018 12:45
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 1293
19 stycznia 2018 12:46 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [raport_komisji_etyki_2017.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
19 stycznia 2018 12:45 (Bożena Zając) - Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::