Raporty Komisji Etyki

Raport Komisji Etyki 2020

Załączniki

Rejestr zmian

Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 07 czerwca 2022 14:25
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 341
07 czerwca 2022 14:29 (Bożena Zając) - Opublikowanie dokumentu.
07 czerwca 2022 14:28 (Bożena Zając) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
07 czerwca 2022 14:26 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [raport_2020.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::