Informacja o zużytym sprzęcie

Książki wycofane z biblioteki szkolnej (wydane po 1980r.)

Załączniki

Rejestr zmian

Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 07 października 2022 11:36
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 272
07 października 2022 11:37 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [ksiazki_wycofane_z_biblioteki_szkolnej.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
07 października 2022 11:36 (Bożena Zając) - Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::