Informacja o zużytym sprzęcie

Książki wycofane z biblioteki szkolnej część 2

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 2 listopada 2022
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Izabela Skąpska
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 29 listopada 2022 19:51
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 261
29 listopada 2022 19:52 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [ksiazkiwycofanezbibliotekiszkolnej_czesc_2.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
29 listopada 2022 19:52 (Bożena Zając) - Usunięcie załącznika [ksiazkiwycofanezbibliotekiszkolnej_1.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)
29 listopada 2022 19:51 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [ksiazkiwycofanezbibliotekiszkolnej_1.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::