Informacja o zużytym sprzęcie - archiwum

Ogłoszenie

O G Ł O S Z E N I E

Na okoliczność zakwalifikowania majątku ruchomego  w znacznym stopniu zużytego i nieużytecznego, który może być przydatny innej jednostce budżetowej  zgodnie z Zarządzeniem  nr 2747/2006 pkt. 12 Prezydenta m. Katowice z dn. 30.06.2006

 

Wykaz sprzętu do przekazania innej jednostce  stanowi załącznik nr 1

 

Zainteresowanych przejęciem sprzętu prosimy o złożenie stosownego wniosku do dnia 11.01.2013 r. do naszej szkoły, który powinien zawierać:

 

  1. nazwę, siedzibę i adres jednostki występującej o przekazanie sprzętu
  2. informację o realizowanych zadaniach publicznych  przez jednostkę
  3. wskazanie zadania, o który występuje jednostka
  4. uzasadnienie potrzeb i sposobu wykorzystania składnika majątku ruchomego
  5. oświadczenie że przekazany składnik będzie odebrany w terminie wskazanym w protokole zdawczo-odbiorczym

 

Bliższych informacji można uzyskać pod numerem telefonu 32/265-94-69 lub mail; zsps@alpha.pl

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 21-12-2012
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 27 marca 2013 15:30
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 1619
27 marca 2013 15:31 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie załącznika [wykaz_sprzetu.docx] do dokumentu.
27 marca 2013 15:30 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie dokumentu.
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::