Informacja o zużytym sprzęcie - archiwum

Informacje dotyczące zuzytego i zbędnego majatku ruchomego pozostającego na stanie ewidencji wartościowej

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 2013-09-09
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 09 września 2013 10:42
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 1783
09 września 2013 10:42 (Magdalena Giełdoń) - Opublikowanie dokumentu.
09 września 2013 10:42 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie załącznika [zalacznik_nr_1_2013.docx] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
09 września 2013 10:42 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie załącznika [ogloszenie_2013.doc] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::