Informacja o zużytym sprzęcie - archiwum

Informacje dotyczące zużytego i zbędnego majatku ruchomego pozostającego na stanie ewidencji wartościowej i ilościowej

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 2014-01-14
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Giełdoń
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 14 stycznia 2014 11:50
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Giełdoń
Ilość wyświetleń: 1629
14 stycznia 2014 11:53 (Magdalena Giełdoń) - Opublikowanie dokumentu.
14 stycznia 2014 11:52 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie załącznika [zalacznik_nr_1_2014.doc] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
14 stycznia 2014 11:52 (Magdalena Giełdoń) - Dodanie załącznika [ogloszenie_2014.doc] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::