Informacja o zużytym sprzęcie - archiwum

Informacja dotycząca zużytego majątku ruchomego pozostającego na stanie ewidencji ilościowej i wartościowej

Informacja dotycząca zużytego majątku ruchomego pozostającego na stanie ewidencji ilościowej i wartościowej

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 12.12.2016
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Wąchal
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 12 grudnia 2016 14:21
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Wąchal
Ilość wyświetleń: 1169
12 grudnia 2016 14:23 (Magdalena Wąchal) - Opublikowanie dokumentu.
12 grudnia 2016 14:22 (Magdalena Wąchal) - Dodanie załącznika [zalacznik_nr_1_2016.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
12 grudnia 2016 14:22 (Magdalena Wąchal) - Dodanie załącznika [ogloszenie_2016.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::