Oferty pracy - archiwum

Wyszukiwarka

Wybierz rok

Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko starszego referent do spraw kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego przekazuje do publicznej wiadomosci wyniki naboru na stanowisko starszego referenta ds. kadr i płac

Lista kandydatów spełniających wymagania formalne na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego informuje, że w załączeniu znajduje się lista kandydatów spełniających wymogi formalne na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac

Nabór na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego ogłasza konkurs na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac w wymiarze 1/2 etatu. Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajduja się w załączniku.

Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego przekazuje do publicznej wiadomości wyniki konkursu na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Lista Kandydatów spełniajacych wymagania formalne na stanowisko referent ds kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu informuje, iż w załączeniu znajduje sie lista kandydatów, którzy spełniaja wymagania formalne na stanowisko referent ds kadr i płac.

Nabór na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach ogłasza konkurs na stanowisko referent do spraw kadr i płac w wymiarze 3/4 etatu. Szczegółowe informacje zawarte są w załączniku.

Nabór na stanowisko referent do spraw kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spozywczego ogłasza nabór na wolne stanowisko pracy - referent do spraw kadr i płac. Szczegółowe informacje w załączniku.

Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::