Oferty pracy - archiwum

Wyszukiwarka

Wybierz rok

Informacja o wynikach naboru na stanowisko pomoc administracyjna

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach przekazuje do publicznej wiadomości informację dotyczącą wyników naboru na stanowisko pomocy administracyjnej w wymiarze 1 etatu

Nabór na stanowisko pomoc administracyjna

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego ogłasza nabór na stanowisko pomoc adminstracyjna w wymiarze 1 etatu. Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się w załączeniu.

Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko starszego referenta ds. kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego przekazuje do publicznej wiadomości informację dotyczącą wyników konkursu na stanowisko starszego referenta ds. kadr i płac .

Nabór na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego ogłasza nabór na stanowisko starszy referent ds. kadr i płac w wymiarze 1/2 etatu. Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się w załączeniu.

Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko głównego księgowego w wymiarze 1/2 etatu

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach przekazuje do publicznej wiadomości informację dotyczącą wyników naboru na stanowisko głównego księgowego w wymiarze 1/2 etatu.

Nabór na stanowisko głównego księgowego

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach ogłasza nabór na stanowisko głównego księgowego w wymiarze 1/2 etatu. Zatrudnienie na czas określony w okresie od 14.11.2016 do 31.12.2016. Szczegółowe informacje znajdują się w załączniku

Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko referenta ds. kadr

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach przekazuje w załączniu do publicznej wiadomości wyniki naboru na stanowisko referenta ds. kadr

Lista kandydatów spełniających wymogi formalne na stanowisko referent ds. kadr

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego informuje, iż w załączeniu znajduje się lista osób spełniających wymagania formalne na stanowisko referenta ds. kadr

Nabór na stanowisko referenta ds. kadr

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach ogłasza nabór na stanowisko referenta ds. kadr w wymiarze 1/2 etatu. Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się w załączniku.

Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::