Oferty pracy - archiwum

Nabór na stanowisko referenta ds. kadr

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach ogłasza nabór na stanowisko referenta ds. kadr w wymiarze 1/2 etatu. Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się w załączniku.

Wiadomości powiązane

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 23.09.2016
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Magdalena Wachal
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 23 września 2016 08:04
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Wąchal
Ilość wyświetleń: 1373
23 września 2016 08:06 (Magdalena Wąchal) - Opublikowanie dokumentu.
23 września 2016 08:06 (Magdalena Wąchal) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
23 września 2016 08:06 (Magdalena Wąchal) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::