Oferty pracy - archiwum

Ogłoszenie wyników naboru na stanowisko referenta ds. kadr

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego w Katowicach przekazuje w załączniu do publicznej wiadomości wyniki naboru na stanowisko referenta ds. kadr

Wiadomości powiązane

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 13.10.2016
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Teresa Otkowicz
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 13 października 2016 11:33
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Wąchal
Ilość wyświetleń: 1397
13 października 2016 11:36 (Magdalena Wąchal) - Opublikowanie dokumentu.
13 października 2016 11:36 (Magdalena Wąchal) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
13 października 2016 11:33 (Magdalena Wąchal) - Dodanie załącznika [informacja_o_naborze.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::