Oferty pracy - archiwum

Nabór na stanowisko pomoc administracyjna

Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego ogłasza nabór na stanowisko pomoc adminstracyjna  w wymiarze 1 etatu. Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się w załączeniu.

Załączniki

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Ewa Rębacz
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 03 marca 2017 09:16
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 1759
13 marca 2017 12:53 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [nabor_na_stanowisko_pomocy_administracyjnej.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
13 marca 2017 12:52 (Bożena Zając) - Usunięcie załącznika [nabor_na_stanowisko_pomocy_administracyjnej.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)
03 marca 2017 09:18 (Bożena Zając) - Dodanie załącznika [nabor_na_stanowisko_pomocy_administracyjnej.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::