Rejestr zmian

06 października 2022 10:38 3 lata temu

Dodanie załącznika [kadra_pedagogiczna.doc] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 10:38 3 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 10:36 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 10:35 3 lata temu

Usunięcie załącznika [nauczyciele_uczacy_w_zespole_szkol_przemyslu_spozywczego.doc] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 10:13 3 lata temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: kierownik szkolenia praktycznego.

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 10:13 3 lata temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: kierownik szkolenia praktycznego.

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 10:09 3 lata temu

Organy: Komisja Socjalna

Dodanie stanowiska: członek Komisji Socjalnej.

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 10:08 3 lata temu

Organy: Komisja Socjalna

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Komisji Socjalnej.

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 10:07 3 lata temu

Organy: Komisja Socjalna

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

06 października 2022 09:57 3 lata temu

Informacje: Umowa pożyczki na cele mieszkaniowe

Dodanie załącznika [umowa_pozyczki_na_cele_mieszkaniowe.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42146
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::