Rejestr zmian

07 października 2022 11:27 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 11:27 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 10:58 3 lata temu

Dodanie załącznika [rejestr_kontroli_w_jednostce__matka.doc] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 10:57 3 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 10:50 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel języka polskiego, historii, wychowania do życia w rodzinie.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 10:42 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Aktualizacja danych organu: Rada Pedagogiczna. aktualizacja skóładu RP

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 10:41 3 lata temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: członek Komisji Etyki.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 10:39 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 10:39 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 10:38 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42146
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::