Rejestr zmian

18 stycznia 2023 06:14 2 lata temu

Organy: Komisja Socjalna

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Komisji Socjalnej.

Autor: Bożena Zając

18 stycznia 2023 06:13 2 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

18 stycznia 2023 06:04 2 lata temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: Przewodnczaca Komisji Socjalnej Katarzyna Macura.

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2022 19:52 2 lata temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Książki wycofane z biblioteki szkolnej część 2

Dodanie załącznika [ksiazkiwycofanezbibliotekiszkolnej_czesc_2.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2022 19:52 2 lata temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Książki wycofane z biblioteki szkolnej część 2

Usunięcie załącznika [ksiazkiwycofanezbibliotekiszkolnej_1.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2022 19:51 2 lata temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Książki wycofane z biblioteki szkolnej część 2

Dodanie załącznika [ksiazkiwycofanezbibliotekiszkolnej_1.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2022 19:51 2 lata temu

29 listopada 2022 19:45 2 lata temu

Statut: Statut Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach

Dodanie załącznika [statut_zespolu__tekst_ujednolicony_xi2022.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2022 19:45 2 lata temu

29 listopada 2022 19:43 2 lata temu

Statut: Statut Technikum nr 10 w Katowicach

Dodanie załącznika [statut_technikum__tekst_ujednolicony_xi2022.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42141
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::