Rejestr zmian

23 maja 2024 12:42 1 rok temu

Dane główne

Aktualizacja danych stanowiska: Przewodnicząca Komisji Socjalnej Anna Pośpiech.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:40 1 rok temu

Dane główne

Aktualizacja danych stanowiska: Przewodnczaca Komisji Socjalnej Anna Pośpiech.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:29 1 rok temu

Profile kształcenia: Technikum nr 10 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:27 1 rok temu

Rada Pedagogiczna: Kadra pedagogiczna

Opublikowanie dokumentu.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:27 1 rok temu

23 maja 2024 12:26 1 rok temu

Rada Pedagogiczna: Kadra pedagogiczna

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:26 1 rok temu

Rada Pedagogiczna: Kadra pedagogiczna

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:25 1 rok temu

Rada Pedagogiczna: Kadra pedagogiczna

Dodanie załącznika [nauczyciele_202324.doc] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:25 1 rok temu

Rada Pedagogiczna: Kadra pedagogiczna

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:24 1 rok temu

Rada Pedagogiczna: Kadra pedagogiczna

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42137
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::