Rejestr zmian

23 maja 2024 14:22 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: kierownik szkolenia praktycznego, nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:21 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: kierownik szkolenia praktycznego, nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:20 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel j.polskiego, historii, wos, wychowania do życia w rodzinie.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:15 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Komisji Socjalnej.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:14 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:13 1 rok temu

Osoby:

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:12 1 rok temu

Osoby: Bożena Zając

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:12 1 rok temu

Osoby: Mariola Weber

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:11 1 rok temu

Osoby: Mariola Weber

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 12:43 1 rok temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Komisji Etyki Agata Cegieła.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42137
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::