Rejestr zmian

23 maja 2024 14:53 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Zespołu Humanistycznego, nauczyciel j. angielskiego.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:53 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel j.polskiego, przepisów ruchu drogowego, opiekun Samorządu Uczniowskiego.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:52 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Zespołu Przedmiotów zawodowych, nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:51 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Zespołu Humanistycznego, nauczyciel j. angielskiego.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:49 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: pedagog specjalny.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:45 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel religii.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:44 1 rok temu

Osoby: Krzysztof Pyszny

Dodanie osoby.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:41 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Komisji Socjalnej, nauczyciel wychowania fizycznego.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:41 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: wicedyrektor, nauczyciel j.polskiego.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:40 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: dyrektor, nauczyciel matematyki.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::