Rejestr zmian

06 września 2024 12:29 1 rok temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody śląskiego Jolanta Rogulska-Panczykowska.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:26 1 rok temu

Osoby: Kinga Tyc

Dodanie osoby.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:26 1 rok temu

06 września 2024 12:24 1 rok temu

Osoby: Izabela Boćko

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:24 1 rok temu

Osoby: Weronika Milejska

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:23 1 rok temu

Osoby: Agata Jarząb

Aktualizacja danych osoby.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:21 1 rok temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:19 1 rok temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki, nauczyciel historii, wos, religii.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:19 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: dyrektor, pedagog.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:18 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: nauczyciel matematyki.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::