Rejestr zmian

14 listopada 2024 10:54 10 miesięcy temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Aktualizacja danych stanowiska: zastępczyni przewodniczącej Samorządu Uczniowskiego.

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 10:53 10 miesięcy temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: sekretarz Samorządu Szkolnego.

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 10:52 10 miesięcy temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: zastępczyni przewodniczacej Samorządu Szkolnego.

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 10:50 10 miesięcy temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Samorządu Szkolnego.

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 10:48 10 miesięcy temu

Osoby: Kinga Oktawia Gil

Dodanie osoby.

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 10:48 10 miesięcy temu

14 listopada 2024 10:47 10 miesięcy temu

14 listopada 2024 10:43 10 miesięcy temu

Organy: Sekretarz szkoły

Dodanie stanowiska: Sekretarz szkoły.

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 10:41 10 miesięcy temu

14 listopada 2024 10:37 10 miesięcy temu

Organy: Sekretarz szkoły

Dodanie nowego organu: Sekretarz szkoły.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42127
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::