Rejestr zmian

06 września 2024 12:16 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: Inspektor Ochrony Danych Osobowych.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:16 1 rok temu

Osoby: Monika Kania

Dodanie osoby.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:12 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki, nauczyciel historii, wos, religii.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:12 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki, nauczyciel historii, wos, religii.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:11 1 rok temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:11 1 rok temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: nauczyciel przedmiotów ekonomicznych.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:11 1 rok temu

Stanowiska

Usunięcie stanowiska: nauczyciel j. angielskiego.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:56 1 rok temu

Dane główne

Aktualizacja danych stanowiska: Przewodnicząca Komisji Etyki, nauczyciel historii, wos, religii Agata Cegieła.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:55 1 rok temu

Dane główne

Aktualizacja danych stanowiska: Przewodnicząca Komisji Socjalnej, nauczyciel wychowania fizycznego Anna Pośpiech.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:53 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Zespołu Przedmiotów zawodowych, nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::