Rejestr zmian

14 listopada 2024 10:27 10 miesięcy temu

Organy: Dyrektor szkoły

Dodanie stanowiska: P.O. Dyrektora Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach.

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 10:02 10 miesięcy temu

Usunięcie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 10:02 10 miesięcy temu

Usunięcie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Mariola Weber

14 listopada 2024 09:59 10 miesięcy temu

Dane główne

Aktualizacja danych stanowiska: P.O. Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach Jolanta Rogulska-Panczykowska.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:39 1 rok temu

Dane główne

Aktualizacja danych.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:33 1 rok temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: Kierownik szkolenia praktycznego Martyna Michałczak-Bojkowska.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:32 1 rok temu

Dane główne

Aktualizacja danych stanowiska: Wicedyrektor Mariola Weber.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:31 1 rok temu

Dane główne

Aktualizacja danych stanowiska: Dyrektor Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. Józefa Rymera I Wojewody Śląskiego w Katowicach Jolanta Rogulska-Panczykowska.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:30 1 rok temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: Inspektor Ochrony Danych Osobowych Monika Kania.

Autor: Mariola Weber

06 września 2024 12:30 1 rok temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: wicedyrektor Mariola Weber.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42133
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::