Rejestr zmian

23 maja 2024 14:40 1 rok temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki, nauczyciel historii, wos, religii.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:39 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel rewalidator.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:37 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:36 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel chemii i analizy chemicznej.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:35 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel edukacji dla bezpieczeństwa.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:34 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel geografii.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:34 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel j. angielskiego.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:33 1 rok temu

Stanowiska

Dodanie stanowiska: nauczyciel przedmiotów ekonomicznych.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:32 1 rok temu

Osoby: Monika Urbanek

Dodanie osoby.

Autor: Mariola Weber

23 maja 2024 14:30 1 rok temu

Osoby: Anna Mikuła

Dodanie osoby.

Autor: Mariola Weber

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42137
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::