Rejestr zmian

23 maja 2024 12:22 1 rok temu

Usunięcie dokumentu.

Autor: Mariola Weber

20 kwietnia 2023 11:13 2 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

02 kwietnia 2023 22:39 2 lata temu

Aktualizacja deklaracji dostępności.

Autor: Bożena Zając

02 kwietnia 2023 22:38 2 lata temu

Aktualizacja deklaracji dostępności.

Autor: Bożena Zając

02 kwietnia 2023 22:36 2 lata temu

Aktualizacja deklaracji dostepności.

Autor: Bożena Zając

02 kwietnia 2023 22:29 2 lata temu

Aktualizacja deklaracji dostepności.

Autor: Bożena Zając

02 kwietnia 2023 22:29 2 lata temu

Aktualizacja deklaracji dostepności.

Autor: Bożena Zając

28 marca 2023 13:45 2 lata temu

Dodanie załącznika [nabor__sekretarz_szkoly_1.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 marca 2023 13:44 2 lata temu

Usunięcie załącznika [nabor__sekretarz_szkoly.pdf] z dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

28 marca 2023 13:44 2 lata temu

Dodanie załącznika [nabor__sekretarz_szkoly.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42141
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::