Rejestr zmian

29 listopada 2022 19:43 2 lata temu

Statut: Statut Technikum nr 10 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2022 19:43 2 lata temu

Statut: Statut Technikum nr 10 w Katowicach

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2022 19:42 2 lata temu

Statut: Statut Branżowej Szkoły I stopnia nr 7 w Katowicach

Dodanie załącznika [statut_branzowatekst_ujednolicony_xi2022.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

29 listopada 2022 19:39 2 lata temu

Statut: Statut Branżowej Szkoły I stopnia nr 7 w Katowicach

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 11:37 3 lata temu

Informacja o zużytym sprzęcie: Książki wycofane z biblioteki szkolnej (wydane po 1980r.)

Dodanie załącznika [ksiazki_wycofane_z_biblioteki_szkolnej.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 11:36 3 lata temu

07 października 2022 11:30 3 lata temu

Organy: Rada Rodziców

Dodanie stanowiska: Sekretarz Rady Rodziców.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 11:30 3 lata temu

Organy: Rada Rodziców

Dodanie stanowiska: Zastępca przewodniczącej Rady Rodziców.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 11:29 3 lata temu

Organy: Rada Rodziców

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Rady Rodziców.

Autor: Bożena Zając

07 października 2022 11:28 3 lata temu

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42141
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::