Profile kształcenia

Technikum nr 10 w Katowicach

Technikum nr 10 (ponadgimnazjalne : o 4-letnim cyklu kształcenia, ponadpodstawowe: o 5-letnim cyklu kształcenia)               kształci w zawodach:

- technik technologii żywnosci,

- technik weterynarii.

Przedmioty w zakresie rozszerzonym:

  • technik technologii żywności: chemia, j.angielski;
  • technik weterynarii: chemia, biologia.

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Data wytworzenia dokumentu: 01.09.2016
Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Bożena Zając
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 01 września 2016 14:39
Dokument wprowadzony do BIP przez: Magdalena Wąchal
Ilość wyświetleń: 4816
23 maja 2024 12:29 (Mariola Weber) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
07 czerwca 2022 14:18 (Bożena Zając) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
24 września 2020 14:06 (Bożena Zając) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::