Profile kształcenia

Wyszukiwarka

Wybierz rok

Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 w Katowicach

Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 kształci w zawodach: cukiernik, piekarz, przetwórca mięsa. Cykl kształcenia: 3 lata.

Technikum nr 10 w Katowicach

Technikum nr 10 (ponadgimnazjalne : o 4-letnim cyklu kształcenia, ponadpodstawowe: o 5-letnim cyklu kształcenia) kształci w zawodach: - technik technologii żywnosci, - technik weterynarii. Przedmioty w zakresie rozszerzonym: technik technologii żywności: chemia, j.angielski; technik weterynarii: chemia, biologia.

Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::