Profile kształcenia

Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 w Katowicach

Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 kształci w zawodach:

  • cukiernik,
  • piekarz,
  • przetwórca mięsa.

Cykl kształcenia: 3 lata.

Wiadomość powiązana z

Rejestr zmian

Dokument wytworzony przez: Dyrektor szkoły
Osoba odpowiedzialna za treść dokumentu: Mariola Weber
Data wprowadzenia dokumentu do BIP: 29 listopada 2018 15:53
Dokument wprowadzony do BIP przez: Bożena Zając
Ilość wyświetleń: 828
07 czerwca 2022 14:18 (Bożena Zając) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
24 września 2020 14:02 (Bożena Zając) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
24 września 2020 14:02 (Bożena Zając) - Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::