Rejestr zmian

07 czerwca 2022 14:05 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:05 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:05 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:03 3 lata temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: członek Komisji Etyki.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:03 3 lata temu

Organy: Komisja Etyki

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Komisji Etyki.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:02 3 lata temu

Organy: Komisja Socjalna

Dodanie stanowiska: członek Komisji Socjalnej.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:02 3 lata temu

Organy: Komisja Socjalna

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Komisji Socjalnej.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:01 3 lata temu

Organy: Komisja Socjalna

Dodanie stanowiska: członek Komisji Socjalnej.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:00 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:59 3 lata temu

Osoby:

Dodanie osoby.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42156
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::