Rejestr zmian

07 czerwca 2022 14:28 3 lata temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2020

Zmiana danych dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:26 3 lata temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2020

Dodanie załącznika [raport_2020.pdf] do dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:25 3 lata temu

Raporty Komisji Etyki: Raport Komisji Etyki 2020

Dodanie dokumentu. (Dokument nieopublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:24 3 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:18 3 lata temu

Profile kształcenia: Technikum nr 10 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:18 3 lata temu

Profile kształcenia: Branżowa Szkoła I stopnia nr 7 w Katowicach

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:12 3 lata temu

Organy: Dyrektor szkoły

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:08 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: sekretarz Samorządu Uczniowskiego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:07 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: zastępca przewodniczącej Samorządu Uczniowskiego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 14:06 3 lata temu

Organy: Samorząd Uczniowski

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Samorządu Uczniowskiego.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42156
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::