Rejestr zmian

07 czerwca 2022 13:36 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:36 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:35 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: kierownik szkolenia praktycznego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:35 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: wicedyrektor.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:34 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: Dyrektor.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:33 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:32 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:30 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel wychowania fizycznego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:29 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel wychowania fizycznego.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 13:27 3 lata temu

Organy: Rada Pedagogiczna

Dodanie stanowiska: nauczyciel przedmiotów zawodowych.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42161
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::