Rejestr zmian

07 czerwca 2022 12:12 3 lata temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: przewodnicząca Zespołu Przedmiotów Zawodowych, nauczyciel przedmiotów Zawodowych Małgorzata Plesińska.

Autor: Bożena Zając

07 czerwca 2022 12:01 3 lata temu

Dane główne

Dodanie stanowiska: Przewodnicząca Zespołu Przedmiotów Zawodowych, nauczyciel przedmiotów zawodowych Małgorzata Plesińska.

Autor: Bożena Zając

19 maja 2022 09:48 3 lata temu

Dodanie załącznika [statut_technikum__tekst_ujednolicony.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 maja 2022 09:48 3 lata temu

Zmiana danych dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

19 maja 2022 09:48 3 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 14:05 3 lata temu

Dodanie załącznika [raport_201920.pdf] do dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 14:04 3 lata temu

Dodanie dokumentu. (Dokument opublikowany)

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:45 3 lata temu

Jednostki podległe: Szkoły

Aktualizacja danych jednostki: Technikum nr 10 w Katowicach.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:45 3 lata temu

15 marca 2022 13:45 3 lata temu

Jednostki podległe: Szkoły

Aktualizacja danych jednostki: Branżowa Szkoła II stopnia nr 4 w Katowicach.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42168
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::