Rejestr zmian

15 marca 2022 13:01 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: Członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 13:00 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: Członek Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 12:58 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: Zastępca Przewodniczacej Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 12:57 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Usunięcie stanowiska.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 12:57 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Aktualizacja danych stanowiska: Zastępca Przewodniczącej Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 12:56 3 lata temu

Organy: Rada Szkoły

Dodanie stanowiska: Przewodniczaca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

15 marca 2022 12:52 3 lata temu

Dane główne

Aktualizacja danych.

Autor: Bożena Zając

14 marca 2022 13:56 3 lata temu

Dane główne

Aktualizacja danych kontaktowych.

Autor: Bożena Zając

14 marca 2022 13:52 3 lata temu

Aktualizacja deklaracji dostępności.

Autor: Bożena Zając

19 stycznia 2022 14:28 3 lata temu

Stanowiska

Zmiana danych stanowiska: Przewodnicząca Rady Szkoły.

Autor: Bożena Zając

Rejestr zmian

Ilość wyświetleń: 42166
Zatrzymaj banner przewijany
Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::Kształcimy w zawodach: technik technologii żywności, technik weterynarii, piekarz, cukiernik, przetwórca mięsa::Realizujemy praktyki zawodowe w ramach projektów europejskich::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodu: technik weterynarii, realizujemy w Śląskim Ogrodzie Zoologicznym, stadninie koni i gabinetach weterynaryjnych::Zajęcia praktyczne i praktyki zawodowe, dla zawodów: technik technologii żywności, cukiernik, piekarz i przetwórca mięsa, realizyjemy u mistrzów rzemiosła::